Takmičenje za slem šampiona Srbije

Takmičenje će se održati 27. avgusta (četvrtak) u Novom Sadu u kafeu Bistro, u okviru desetog Međunarodnog novosadskog književnog festivala koji traje od 24. do 29. avgusta 2015. godine.

Slemeri i slemerke Srbije koji su učestvovali u konkursu, poslali su pesme (8 pesama) koje nisu u govornoj verziji duže od 4 minuta.

Članovi žirija u sastavu: Dragan Babić (DKV), Milan Mijatović (Poezin) i Branislav Živanović (DKV), nakon selekcije prijava, izabrali su osmoro učesnika programa za polufinale slem takmičenja. Ove godine, kao i prethodne veliki broj prijava je stigao na mejl DKV-a (ukupno 22 prijave zainteresovanih).

Izabrani su sledeći polufinalisti: Ivan Marinković (Požarevac), Damir Nedić (Kragujevac), Nikola Oravec (Novi Sad), Dragana Bečejski (Pančevo), Goran Živković (Niš), Bojan Samson (Novi Sad), Bojan Ilić Bokerini (Niš) i Đorđe Đorđević (Beograd).

Takmičari u skladu sa propozicijama mogu govoriti samo svoje pesme.

Konkurs je završen zaključno sa datumom 10.08.2015. a prijave su poslate na adresu: DRUŠTVO KNjIŽEVNIKA VOJVODINE, Braće Ribnikar 5, 21000 Novi Sad, i na e-mail: zlatnagreda@neobee.net, sa napomenom Za slem takmičenje, 10. MNKF.

Sve informacije o takmičenju, mogu se dobiti na telefon DKV-a: 021/6542-432.

         

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!